Bonduelle Food Service Bonduelle-yhtiö

BONDUELLE-KONSERNI

Bonduelle on ranskalainen perheyritys, ja markkinajohtaja esikäsiteltyjen vihannesten saralla. Konserni, jonka Louis Bonduelle perusti 1853, valmistaa ja toimittaa huolellisesti säilöttyjä vihanneksia yli 100 maahan. Moraaliset ja eettiset periaatteemme ohjaavat liiketoimintaamme, joka on kasvanut maataloussektorilla jo kuuden sukupolven ajan. Bonduelle-konsernin toiminta keskittyy kolmelle alueelle: Pakastetut vihannekset, säilykevihannekset ja tuoreet salaatit. Kasvumme perustuu innovaatiolle, kattavalle tuotemerkkivalikoimalle ja ainutlaatuiselle osaamisellemme vihannesten käsittelyn alalla. Bonduelle noteerattiin Pariisin pörssissä sekundäärimarkkinoilla 1998. Perhe omistaa edelleen osake-enemmistön, ja Christophe Bonduelle toimii konsernin hallituksen puheenjohtajana.

Haluamme olla maailmanlaajuisesti edelläkävijä hyvinvoinnin edistämisessä kasvistuotteiden avulla.

Lähtökohtana on tietotaitomme maanviljelystä ja elintarvikkeista, ja jatkuvan kehityksen avulla teemme työtä tasapainoisen ravinnon hyväksi. Sen lisäksi huomioimme aina kulttuurilliset ja maataloudelliset erityispiirteet kaikilla liiketoiminta-alueillamme. Tärkein menestystekijämme, ja perusta kaikelle toiminnallemme, on ihmisten ja luonnon vastuullinen kohtelu. Strategiamme huomioi sosiaalisen vastuun kaikki osa-alueet, ennen kaikkea tuotantolaitostemme ympäristövaikutuksen minimoinnin, ja näin mahdollisimman kestävän toiminnan.


Kulttuuri, jossa vahvat arvot leimaavat arkipäivää 

Me Bonduelle-yhtiössä tiedämme, että työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Heillä on ratkaiseva rooli koko yrityksen menestyksessä. Siksi edistämme heidän osaamistaan ja henkilökohtaista kehitystään, ja kuuntelemme heidän ideoitaan. Olemme tarkkoja siitä, että jokaisella tulee olla samat mahdollisuudet kulttuurissamme, joka perustuu monimuotoisuudelle, sisäiselle liikkuvuudelle, ja turvallisuudelle.
 

Rehellisyys:

Suoritamme työmme rehellisesti ja läpinäkyvästi. Seisomme sanojemme takana.

Oikeudenmukaisuus:

Annamme kaikille heidän osansa menestyksestämme. Objektiivisuus ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä. 

Asiantuntemus:

Osoitamme innostusta ja olemme ylpeitä erinomaisesta laadusta ja suorituksista.

Kunnioitus:

Luomme ystävällisen ja turvallisen työympäristön ja kunnioitamme toisiamme.

Luottamus:

Luotamme työntekijöihimme, edistämme hyvää työympäristöä ja kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan uusia asioita.

Avoimuus:

Iloitsemme luovista ideoista ja olemme niille avoimia.

Yksinkertaisuus:

Arvostamme tervettä järkeä ja lyhyitä päätöksentekoprosesseja.

 


Yli 160 vuoden kokemus kasvistuotteista