KEITTIÖSSÄ

Yli 40 vuoden ajan Bonduelle Food Service on ollut lähellä kokkeja. Yhteistyö kokkien kanssa auttaa meitä ymmärtämään, miten vihanneksia käytetään, ja se inspiroi meitä tarjoamaan sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita ja reseptejä. Oikeilla makuvaihtoehdoilla, tuoksuilla ja väreillä autamme sinua hyödyntämään vihannesten täyden potentiaalin.
Auttaaksemme sinua löytämään sopivimmat tuotteet ja reseptit, olemme jakaneet sivuston segmentteihin toimialoittain (esim. ”tukkukauppa”) ja vihannesten eri roolien mukaisesti (esim. ”lisukkeet”).
 

VIHANNESTEN ROOLI

Olemme myös seuranneet ja haastatelleet yli 120 kokkia kymmenessä Euroopan maassa pyrkiessämme ymmärtämään heidän tarpeitaan vihannesten käytössä. Aiheina ovat siis olleet vihannesten rooli ruokalajeissa, käsitykset vihanneksista ja ostoprosessi. Tämän perusteella olemme määrittäneet kuusi keskeistä roolia. Ne perustuvat vihannesten tunneperäiseen tai toiminnalliseen läsnäoloon reseptissä ja siihen, ovatko vihannekset valmiin ruokalajin pääainesosa vai lisuke.

MIKSI KÄYTTÄÄ BONDUELLE FOOD SERVICEN VIHANNEKSIA?